Introductie Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten

 

Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten is opgericht in juni 2000 en heeft ruim 20 jaar ervaring in vertalingen voor overheid, bedrijfsleven en individuen. Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten levert u (officieel beŽdigde) vertalingen van het Portugees / Braziliaans / Frans naar het Nederlands. In samenwerking met native speakers wordt ook vertaald van het Nederlands naar het Portugees, Braziliaans en Frans. Zelf ben ik vertaler in de talen Portugees/Braziliaans en Frans. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Maastricht, Faculteit Tolk-Vertaler en beŽdigd voor de Portugese/Braziliaanse en Franse taal. Zie ook mijn CV.

Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten is is als vertaler opgenomen in het Register beŽdigde tolken en vertalers van het Nederlandse Ministerie van Justitie. Sinds 2009 wordt een afgestudeerde vertaler hier niet meer zo maar in opgenomen. Een beŽdigd vertaler moet voldoen aan strenge eisen: de beŽdiging wordt elke vijf jaar opnieuw beoordeeld, een vertaler moet in die vijf jaar minimaal 80 permanente educatiepunten halen, waarvan 40 in zijn werktalen, en minimaal tien beŽdigde vertalingen hebben geleverd. Tevens moet een vertaler elke vijf jaar opnieuw een verklaring omtrent gedrag overleggen. Een beŽdigde vertaling is dan ook geen gewone vertaling; een beŽdigde vertaling kan worden gebruikt als rechtsgeldig document.

Daarnaast is Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten lid van Het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV). Lid worden van dit genootschap kan alleen als een vertaler minimaal twee jaar ervaring heeft en minimaal drie positieve aanbevelingen heeft gekregen van cliŽnten. Met bijna 1500 leden is NGTV de grootste beroepsvereniging van tolken en vertalers in Nederland.

Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 24307786.

Mijn expertise richt zich met name op economische, juridische, medische en licht technisch-wetenschappelijke onderwerpen.

De vertaaldiensten zijn gericht op particulieren (vertaling van aktes, brieven e.d.) en bedrijven en vertaalbureaus (vertaling en correctie van teksten voor folders, handelsdocumenten, brieven, web-pagina's, juridische dossiers e.d.).

Waarom Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten?

Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 24307786.


© 2001-2023 Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten - BeŽdigde vertalingen Portugees-Braziliaans-Frans-Nederlands

Homepage Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten

Disclaimer

Print deze pagina